Σχετικά με εμάς

 
 
Μπάνης Στράτος
Είδη Υγιεινής, Πλακάκια & Ψηφιδωτά Μυτιλήνη
 
Η επιχείρησή μας “Μπάνης Στράτος” η οποία εδρεύει στην Μυτιλήνη, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο του εμπορίου ειδών υγιεινής, επίπλων μπάνιου και πλακιδίων προσφέροντάς σας μία μεγάλη γκάμα προϊόντων μέσα από την οποία θα βρείτε σίγουρα αυτό που ψάχνετε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. 
 
Παρακολουθώντας πάντα τις ανάγκες τις αγοράς και όντας ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις, στην επιχείρησή μας μπορείτε να βρείτε προϊόντα που μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες του ιδιώτη και του επαγγελματία (αρχιτέκτονα, μηχανικού, κατασκευαστή, τεχνικού κλπ). 
 
Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μπορούμε να αναλάβουμε την τοποθέτηση πλακιδίων σε κουζίνες, μπάνια, σαλόνια, υπνοδωμάτια καθώς και σε όλους τους εξωτερικούς χώρους και σε πισίνες. 
 
Με φαντασία και πολύ μεράκι δημιουργούμε ψηφιδωτές κατασκευές που μπορούν να κοσμήσουν και να κάνουν το χώρο σας μοναδικό, καθώς και μοναδικές εικόνες από διάφορες παραστάσεις Αγίων, σε διάφορα μεγέθη και με υλικά της φύσης. 
 
Επισκεφτείτε το κατάστημά μας στην Μυτιλήνη και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό θα είναι πάντα δίπλα σας, ώστε να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα καλύτερα προϊόντα, τα οποία θα καλύπτουν τις ανάγκες και την αισθητική σας.
 
Ακόμα, μπορείτε να περιηγηθείτε στο e-shop μας, να δείτε και να αγοράσετε τα προϊόντα ή της δημιουργίες μας που σας ενδιαφέρουν.
 
Στόχοι της επιχείρησής μας ήταν και παραμένουν η μέγιστη ποιότητα σε συνδυασμό με την καλύτερη τιμή, όπως και η συνέπεια, η αξιοπιστία, το διαχρονικό design και η πληρότητα των προϊόντων. Κύριο ρόλο στη επιτυχία επίτευξης αυτών των στόχων έπαιξαν η επιλογή των προϊόντων, οι συνεργάτες και οι εργαζόμενοι μας.